ضخیم شدن ناخن ـ ناخن های ضخیم پا | علت ضخیم شدن ناخن ها چیست؟ | علائم ضخیم شدن ناخن ها
ضخیم شدن ناخن ـ ناخن های ضخیم پا | علت ضخیم شدن ناخن ها چیست؟ | علائم ضخیم شدن ناخن ها

ناخن های ضخیم پا یا اونیکومایکوزیس چگونه به وجود می آید ـ نحوه ی تشخیص اونیکومایکوزیس یا ناخن ضخیم پا | علائم ضخیم شدن ناخن های پا چیست؟  
ناخن های ضخیم پا (اونیکومایکوزیس) Thick Toenails (Onychomycosis):

ناخن های سالم نشانه سلامتی هستند. همانطور که از نام آن پیداست، ناخن های ضخیم پا تغییرات غیرطبیعی در ناخن های پا به دلیل یک علت زمینه ای یا عفونت هستند. ناخن های ضخیم جذاب نیستند و می توانند ناخن های دست و پا را تحت تاثیر قرار دهند. در صورت عدم درمان، وضعیت می تواند بدتر شود و حتی عفونی و دردناک شود.
علت ضخیم شدن ناخن ها چیست؟ چگونه با آنها رفتار کنیم؟
تغییرات در ناخن های ما اغلب می تواند مورد توجه قرار نگیرد یا نادیده گرفته شود. ممکن است آنها را به عنوان نشانه های پیری ببینیم و اجازه دهیم طبیعت کار خود را انجام دهد. با این حال، تغییرات قابل توجه در ناخن پا می تواند نگران کننده و ناخوشایند باشد.  ناخن پای شما ممکن است به طور غیر طبیعی ضخیم به نظر برسد، تغییر رنگ مایل به زرد، قرمزی یا تورم در اطراف ناحیه آسیب دیده داشته باشد. ناخن های ضخیم پا، بدن شما زمزمه می کند که چیزی درست نیست. دلایل متعددی باعث ضخیم شدن ناخن های پا Thick Toenails (Onychomycosis) می شود. علت اصلی آنیکومایکوز یا عفونت قارچی ناخن ناشی از درماتوفیت ها (قارچ ناخن) است. ضربه های فیزیکی، پسوریازیس، لیکن پلان و دیابت نیز ممکن است باعث ایجاد ناخن های ضخیم شوند. به طور سنتی، درمان های ضد قارچ خوراکی تجویز می شد. با این حال، به دلیل عوارض جانبی مختلف این داروها، درمان‌های موضعی و درمان‌های لیزری نیز درمان‌های مؤثری هستند. درمان کامل عفونت قارچی ناخن ممکن است چندین ماه طول بکشد، بنابراین توصیه می‌شود که در مراحل اولیه تشخیص و درمان مؤثر انجام شود.

کدام علائم با ناخن های ضخیم همراه است؟
تغییر رنگ ناخن پا به زرد، قهوه ای یا سبز ـ بد بو ـ ناخن های شکننده ـ کوتاه کردن ناخن های پا مشکل است ـ ناخن های پا پوسته پوسته یا گچی به نظر می رسند ـ ناخن های پا با خاک و سلول های مرده انباشته شده در زیر آن ـ به نظر می رسد ناخن پا از بستر ناخن بلند شده است ـ ناخن های پا خرد یا شکافته می شوند ـ ناراحتی یا درد تجربه می شود ـ در مراحل اولیه، این علائم خفیف هستند یا حتی ممکن است مورد توجه قرار نگیرند. با پیشرفت عفونت، علائم تشدید می شود و منجر به ناراحتی و درد می شود(برای دیدن توضیحات بیشتر در مورد بیماری ناخن های ضخیم انگشت شست پا لطفا اینجا کلیک کنید).
علت ضخیم شدن ناخن های پا چیست؟
دلایل مختلفی باعث ضخیم شدن ناخن های پا می شود. تشخیص و درمان بیماری در مراحل اولیه بسیار مهم است. درمان عفونت‌های قارچی پیشرفته پیچیده‌تر است و باعث ایجاد استرس روانی و همچنین ناراحتی فیزیکی می‌شود. در زیر علل اصلی ذکر شده است

اونیکومایکوزیس Thick Toenails (Onychomycosis):
انیکومایکوزیس Onychomycosis (قارچ ناخن) عامل اصلی ناخن های ضخیم است که بیش از 10٪ از جمعیت را مبتلا می کند. قارچ به ترک های ناخن پا نفوذ می کند و در زیر بستر ناخن رشد می کند. اگر کفش‌های عرق‌ریز یا نامناسب بپوشید، عفونت رشد می‌کند. همچنین در دیابتی‌ها یا کسانی که از سایر داروهای سرکوب‌کننده ایمنی استفاده می‌کنند، شایع‌تر است. راه رفتن با پای برهنه در مکان های عمومی مرطوب مانند سونا یا رختکن می تواند شما را در خطر ابتلا به این بیماری قرار دهد. 
نحوه ی تشخیص:
ظاهر ناخن پای شما تغییر می کند و ضخیم تر از حد معمول می شود. بسته به نوع عفونت قارچی، ناخن های پا ممکن است زرد، سفید یا قهوه ای به نظر برسند. کوتاه کردن ناخن سخت می شود و به راحتی می شکند. در برخی موارد، ناخن از بستر ناخن بلند می‌شود و اغلب دردناک است. علائم به مرور زمان به آرامی ظاهر می‌شوند. 

جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش مخصوص ناخن های ضخیم پا (اونیکومایکوزیس) ـ کفش مناسب جلوگیری از بیماری ناخن های ضخیم پا (اونیکومایکوزیس) ـ کفش چرم طبی مردانه| کفش چرم راحتی و سبک مردانه مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.   

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha