ناخن های ضخیم پا و علت رشد آ نها ـ ضخیم شدن ناخن های انگشت پا چگونه است؟ | روش تشخیص ناخن های ضخیم انگشت پا
روش رفتار با آن:
به طور سنتی، داروهای ضد قارچ خوراکی برای درمان اونیکومیکوزیس Thick Toenails (Onychomycosis) استفاده میشد، اگرچه این داروها برای دورههای طولانیتری استفاده میشوند و از این رو میتوانند با عوارض جانبی همراه باشند. از این رو، داروهای موضعی جایگزینی برای درمان این بیماری هستند. ترکیبی از داروهای خوراکی و داروهای موضعی برای از بین بردن قارچ مفید است. در موارد شدید، پزشک شما ممکن است مجبور شود بخشی از ناخن عفونی را برای جلوگیری از گسترش بردارد.
سندرم ناخن زرد:
سندرم ناخن زرد دلیل کمتری برای ضخیم شدن ناخن های پا است. فردی که مبتلا به سندرم ناخن زرد است به دلیل تجمع مایعات و علائم قفسه سینه مانند سرفه همراه با تغییرات معمولی ناخن دچار تورم در بازوها و پاها می شود. این وضعیت باعث ایجاد ناخن های ضخیم، زرد و کمی خمیده و گاهی اوقات ناخن های دست نیز می شود.
روش رفتار با آن:
درمان شامل ویتامین E خوراکی و داروهای ضد قارچ است. برای کاهش تولید مخاط مزمن میتوان آنتیبیوتیکها را برای برونشکتازی تجویز کرد.
پسوریازیس:
پسوریازیس یک اختلال خود ایمنی است که باعث قرمزی، خارش و پوسته پوسته شدن پوست ضخیم در سراسر بدن می شود. به ناخن ها سرایت می کند و باعث ضخیم شدن ناخن های دست یا پا می شود. دردناک و ناخوشایند است. پسوریازیس ناخن در بیش از 50 درصد افرادی که از پسوریازیس پلاکی رنج می برند، رخ می دهد.
نحوه ی تشخیص:
ناخن پا به طور غیر طبیعی ضخیم می شود، از بستر ناخن بلند می شود و مایل به زرد به نظر می رسد. حفره های ریز روی ناخن پا ظاهر می شود. درمان های بدون نسخه برای پسوریازیس ناخن موثر نیستند. پزشکان داروهای خوراکی یا موضعی تجویز می کنند. داروهای موضعی حاوی کورتیکواستروئیدها و رتینوئیدها تا حدی در کاهش تغییرات ناخن موثر هستند. خوب است اقدامات پیشگیرانه انجام دهید، ناخن های خود را مرتباً کوتاه کنید و بهداشت ناخن را رعایت کنید(برای دیدن توضیحات بیشتر ر مورد بیماری ناخن های ضخیم انگشت پا لطفا اینجا کلیک کنید).
اونیکوگریفوزیس Onychogryphosis:
Onychogryphosis که به آن ناخن شاخ رام نیز می گویند، یک بیماری ناخن است که باعث می شود یک طرف ناخن سریعتر رشد کند، ضخیم شود و مانند شاخ یا پنجه منحنی به نظر برسد. بیشتر شست پا را درگیر می کند. صفحه ناخن تحت تأثیر قرار می گیرد و اغلب دردناک می شود. ناخن ها زرد یا قهوه ای، ضخیم، بلند و خمیده به نظر می رسند. می تواند باعث درد و رشد ناخن ها شود. افراد مسن و افرادی که از ناخنها مراقبت ضعیفی دارند، بیشتر مستعد ابتلا به ناخنهای شاخ قوچ هستند. اونیکوگریفوز می تواند دردناک باشد و احتمال ابتلا به عفونت ثانویه زیاد است. درمان ناخن ضخیم پا عمدتاً شامل متخصص پوست شما می شود که از مته ها، گیره ها، همراه با کرم های اوره موضعی برای مدیریت تغییرات ناخن استفاده می کند.
ضربه جسمی:
ضربه های فیزیکی مکرر به ناخن های پا نیز می تواند باعث ضخیم شدن ناخن های پا شود. ورزشکاران بیشتر مستعد آسیب های جسمی هستند. استفاده از کفشهای نامناسب یا خیلی تنگ میتواند باعث ضخیم شدن ناخن شود. آسیبهای مکرر به ناخنهای پا میتواند به کوتیکولها آسیب برساند و میتواند به نفوذ قارچ به ناحیه آسیبدیده و گسترش عفونت کمک کند. انداختن اجسام سنگین روی ناخن پا نیز می تواند به این عارضه کمک کند. درمان ناخن ضخیم می تواند بسیار پیچیده باشد، بنابراین پیشگیری بهترین راه برای جلوگیری از این بیماری است. انتخاب کفشهای مناسب، رعایت بهداشت ناخن و اجتناب از آسیبدیدگی میتواند به بهترین وجه آسیبهای ناشی از ضربههای فیزیکی را کاهش دهد. کوتاه نگه داشتن ناخن ها و استفاده از محافظ پا در حین بلند کردن اجسام سنگین نیز می تواند به پیشگیری از این اختلال کمک کند.
جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش مخصوص ناخن های ضخیم پا (اونیکومایکوزیس) ـ کفش مناسب جلوگیری از بیماری ناخن های ضخیم پا (اونیکومایکوزیس) ـ کفش چرم طبی مردانه| کفش چرم راحتی و سبک مردانه مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.