روش های تشخیص و درمان درد ساق پا | هنگام مشاهده درد ساق پا چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟
روش های تشخیص و درمان درد ساق پا | هنگام مشاهده درد ساق پا چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

چه زمانی باید به یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مراجعه کرد؟
اگر مطمئن نیستید که درد ساق پا نشانه چیست، یا اگر نمی دانید چگونه بیماری خود را درمان کنید، باید با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید. درمان شما به علت خاص درد ساق پا بستگی دارد. برخی از علائمی که نشان می دهد باید توسط یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی ویزیت شوید عبارتند از: ناتوانی در راه رفتن راحت در سمت آسیب دیده ـ آسیبی که باعث تغییر شکل ساق پا می شود ـ درد ساق پا که در شب یا هنگام استراحت رخ می دهد ـ درد ساق پا که بیش از چند روز ادامه دارد ـ تورم ناحیه مفصل ساق پا یا مچ پا ـ علائم عفونت، از جمله تب، قرمزی، گرما ـ هر گونه علائم غیر معمول دیگر.
نحوه ی تشخیص درد ساق پا:
آزمایشات خون:
برای بررسی عفونت استخوان، ممکن است از آزمایش خون برای اندازه گیری میزان رسوب گلبول قرمز (ESR) استفاده شود. ESR سریعتر از حد معمول به این معنی است که سیستم ایمنی بدن شما باعث التهاب شده است. همچنین ممکن است از آزمایش خون برای اندازه گیری سطح پروتئین واکنشی C (CRP) استفاده شود - پروتئینی که در هنگام التهاب در بدن توسط کبد تولید می شود.
تصویربرداری:
هنگام تشخیص درد ساق پا، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ممکن است از آزمایش های تصویربرداری مختلف استفاده کنند. اشعه ایکس می تواند انواع بسیاری از ناهنجاری های ساق پا، مچ پا یا زانو، به ویژه مشکلات استخوان ها و مفاصل را نشان دهد. ممکن است از سونوگرافی یا MRI برای ارزیابی آسیب ها و پارگی های تاندون ساق پا استفاده شود. در برخی موارد می توان از تست های تصویربرداری نیز برای بررسی لخته های خون استفاده کرد. اگر پزشک شما مشکوک به لخته شدن خون باشد، ممکن است برای تایید تشخیص، یک مطالعه عروقی را تجویز کند. این نوع سونوگرافی برای بررسی جریان خون در رگ ها و شریان ها استفاده می شود.

نحوه ی درمان:
درمان درد ساق پا کاملاً به علت مشکل بستگی دارد. برخی از شرایطی که باعث درد ساق پا می شوند می توانند به راحتی برای دیگران اشتباه گرفته شوند. به همین دلیل، قبل از شروع یک برنامه درمانی به تنهایی، باید برای تشخیص به پزشک مراجعه کنید. جراحی برای درمان درد ساق پا به ندرت مورد نیاز است، اما ممکن است برای آسیب‌های شدیدتر، مانند پارگی تاندون آشیل یا انسداد شریان پوپلیتئال که به خودی خود بهبود نمی‌یابد، لازم باشد. اولین درمان، در بیشتر موارد، استراحت دادن به عضلات و کاهش التهاب حاد است. این اغلب تنها مرحله مورد نیاز برای تسکین درد ساق پا است. اگر علائم شدید باشد، کفش پیاده روی و عصا ممکن است مفید باشد.
یخ و گرما:
کیسه های یخ و پدهای گرم کننده از جمله رایج ترین درمان های مورد استفاده برای درد ساق پا مربوط به ماهیچه یا تاندون هستند. بسته به موقعیت شما، ممکن است استفاده از یکی بهتر از دیگری باشد.
 آیا باید از یخ استفاده کرد یا گرما؟
کشش ماهیچه ها و تاندون های ساق پا می تواند به برخی از علل درد ساق پا کمک کند. انجام حرکات کششی منظم و استفاده از تکنیک مناسب برای جلوگیری از آسیب های بیشتر مهم است. با یک فیزیوتراپیست مشورت کنید تا یک روال کششی را یاد بگیرید که مناسب آسیب شما باشد.

فیزیوتراپی:
فیزیوتراپی بخش مهمی از درمان تقریباً برای همه شرایط ارتوپدی است. فیزیوتراپیست ها از تکنیک های مختلفی برای افزایش قدرت، بازیابی تحرک و کمک به بازگرداندن بیماران به سطح فعالیت قبل از آسیب یا تا حد امکان نزدیک به آن استفاده می کنند.
داروها:
داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDS) برخی از رایج ترین داروهای تجویزی هستند، به ویژه برای بیماران مبتلا به درد ساق پا ناشی از تاندونیت یا کشیدگی عضلانی، کوفتگی یا گرفتگی عضلات. معمولاً ممکن است از تزریق استروئید کورتیزون برای درمان منابع خاصی از درد ساق پا یا ساق پا استفاده شود. اگر تشخیص داده شود که لخته خون دارید، احتمالاً روی یک رقیق کننده خون قرار می گیرید که به آن یک ضد انعقاد نیز می گویند. نمونه هایی از داروهای ضد انعقاد شامل کومادین (وارفارین) یا زارلتو (ریواروکسابان) است. این داروها از بزرگتر شدن لخته خون فعلی شما جلوگیری می کنند و همچنین از تشکیل لخته های جدید جلوگیری می کنند.


جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش های اورجینال جدید مخصوص درد ساق پا اینجا کلیک کنید.

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha