مشکلات پای دیابتی چیست؟ | چگونه دیابت می تواند روی پای شما تأثیر بگذارد؟
مشکلات پای دیابتی چیست؟ | چگونه دیابت می تواند روی پای شما تأثیر بگذارد؟

مشکلات پای دیابتی:
اگر دیابت دارید، وجود گلوکز بیش از حد (معروف به قند) در  خون شما  برای مدت طولانی می تواند باعث عوارض جدی از جمله  مشکلات پا شود.
چگونه دیابت می تواند روی پای من تأثیر بگذارد؟
دیابت می تواند دو مشکل ایجاد کند که می تواند پاهای شما را تحت تاثیر قرار دهد: نوروپاتی دیابتی  دیابت کنترل نشده می تواند به اعصاب شما آسیب برساند. اگر اعصاب پاها و پاهایتان آسیب دیده است، ممکن است گرما، سرما یا درد را در آنجا احساس نکنید. این کمبود احساس " نوروپاتی دیابتی حسی" نامیده می شود. اگر به دلیل نوروپاتی بریدگی یا زخمی روی پای خود احساس نکنید، بریدگی ممکن است بدتر شده و عفونی شود. ماهیچه های پای شما ممکن است به درستی کار نکنند زیرا اعصاب عضلات آسیب دیده است. 

برخی از مشکلات رایج پا با دیابت چیست؟
پوست خشک ـ پوست خشک  می تواند ترک بخورد، که می تواند به میکروب ها اجازه ورود دهد. از صابون ها و لوسیون های مرطوب کننده استفاده کنید تا پوست خود را مرطوب و نرم نگه دارید. از پزشک خود بپرسید که کدام یک را استفاده کنید.
زخم های دیابتی ـ زخم پا شکستگی در پوست یا زخم عمیق است. آنها می توانند آلوده شوند. زخم پا ممکن است از خراش‌های جزئی، بریدگی‌هایی که به آرامی بهبود می‌یابند یا از مالش کفش‌هایی که به خوبی تناسب ندارند ایجاد شود. مهم است که به محض اینکه متوجه شدید آنها را درمان کنید. از پزشک خود در مورد نحوه بهترین مراقبت از زخم خود راهنمایی بخواهید. تا 10 درصد افراد مبتلا به دیابت دچار زخم پا می شوند.
انگشت چکشی  انگشت چکشی انگشتی است که به دلیل ضعیف شدن عضله خم می شود. عضله ضعیف شده، تاندون‌های انگشت پا را کوتاه‌تر می‌کند و باعث می‌شود انگشت پا در زیر پای شما خمیده شود. انگشت چکشی می تواند در راه رفتن مشکلاتی ایجاد کند و منجر به تاول، پینه و زخم شود. آتل و کفش های مخصوص می توانند آنها را درمان کنند. 

ناخن های فرو رفته ـ ناخن های  فرورفته زمانی اتفاق می افتد که لبه های ناخن به داخل پوست شما رشد کند. آنها باعث فشار و درد در لبه های ناخن می شوند. لبه ناخن ممکن است به پوست شما بریده شود و باعث قرمزی، تورم، درد، زهکشی و عفونت شود. شایع ترین علت فرورفتن ناخن های پا فشار ناشی از کفش است. علل دیگر عبارتند از کوتاه کردن نامناسب ناخن ها، شلوغی انگشتان پا و ضربه های مکرر به پاها در اثر فعالیت هایی مانند دویدن، راه رفتن یا انجام  ورزش های هوازی . برای جلوگیری از رشد ناخن های پا، ناخن های پا را به درستی کوتاه کنید. اگر مشکل دائمی دارید یا اگر عفونت ناخن دارید، ممکن است به مراقبت پزشک نیاز داشته باشید. جراحی برای برداشتن بخشی از ناخن پا و صفحه رشد می‌تواند مشکلات شدید ناخن‌های در حال رشد را درمان کند.
زگیل کف پا ـ زگیل‌های کف پا شبیه پینه‌هایی هستند که روی توپ پا یا روی پاشنه پا قرار دارند. ممکن است به نظر برسد که سوراخ‌های کوچک یا لکه‌های سیاه ریز در مرکز دارند. زگیل ها معمولاً دردناک هستند و ممکن است به صورت تکی یا خوشه ای رشد کنند. زگیل کف پا توسط ویروسی ایجاد می شود که لایه خارجی پوست کف پا را آلوده می کند. اگر مطمئن نیستید که زگیل کف پا یا پینه دارید، اجازه دهید پزشکتان تصمیم بگیرد. آنها راه های مختلفی برای حذف آنها دارند.


جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش های اورجینال و جدید مخصوص ریابتی ها اینجا کلیک کنید.


 

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha