گرفتگی عضلات ساق پا چیست و چگونه ایجاد می شود؟ | علل و علائم گرفتگی عضلات ساق پا چیست؟
گرفتگی عضلات ساق پا چیست و چگونه ایجاد می شود؟ | علل و علائم گرفتگی عضلات ساق پا چیست؟

در مورد گرفتگی عضلات پا:
گرفتگی عضلات ساق پا یک بیماری شایع و معمولاً بی ضرر است که در آن ماهیچه های پای شما به طور ناگهانی سفت و دردناک می شوند. این عارضه معمولاً در عضلات ساق پا رخ می‌دهد، اگرچه می‌تواند بر هر قسمتی از ساق پا، از جمله پاها و ران‌ها تأثیر بگذارد. پس از سپری شدن گرفتگی، ممکن است تا چند ساعت در پای خود درد و حساسیت داشته باشید. از هر چهار مورد سه مورد در شب هنگام خواب رخ می دهد.
چه چیزی باعث گرفتگی عضلات ساق پا می شود؟
گرفتگی ساق پا می تواند بدون هیچ دلیل مشخصی رخ دهد، که به عنوان گرفتگی پا ایدیوپاتیک شناخته می شود، یا به عنوان یک علامت یا عارضه یک بیماری که به عنوان گرفتگی ثانویه پا شناخته می شود.
علل گرفتگی ثانویه ساق پا می تواند شامل موارد زیر باشد: بارداری ـ ورزش ـ انواع خاصی از داروها، مانند استاتین ها (داروهایی که به کاهش سطح کلسترول کمک می کنند) ـ بیماری کبد ـ در طول یک گرفتگی عضلات شما به طور ناگهانی منقبض می شوند (کوتاه می شوند) و باعث ایجاد درد در پای شما می شود. این به عنوان اسپاسم شناخته می شود و شما نمی توانید عضله آسیب دیده را کنترل کنید. گرفتگی می تواند از چند ثانیه تا 10 دقیقه طول بکشد. هنگامی که اسپاسم برطرف شد، می توانید دوباره عضله آسیب دیده را کنترل کنید.

گرفتگی عضلات پا گاهی اوقات می تواند ناشی از موارد زیر باشد:
سالخوردگی ـ فشار بیش از حد به ماهیچه ها در طول ورزش، که می تواند در هوای گرم یا مرطوب بدتر شود ـ داروهای خاص، به عنوان مثال داروهای کاهش دهنده کلسترول (استاتین ها) یا فشار خون بالا (ادرارآورها) ـ ننوشیدن مایعات کافی (کم آبی) ـ بیماری کبد به دلیل مصرف زیاد الکل
چه زمانی به پزشک عمومی خود مراجعه کنید: اگر گرفتگی عضلات پا بر کیفیت زندگی شما تأثیر می گذارد، با پزشک عمومی خود صحبت کنید. به عنوان مثال، اگر مکرر گرفتگی عضلات پا دارید یا خواب شما را مختل می کند. پزشک عمومی شما در مورد علائم شما می پرسد و پاها و پاهای شما را معاینه می کند. آنها همچنین ممکن است از شما بپرسند که آیا علائم دیگری مانند بی حسی یا تورم دارید، که ممکن است نشانه این باشد که گرفتگی پاهای ثانویه ناشی از یک بیماری زمینه ای دارید. در این مورد، ممکن است به آزمایش‌های بیشتری مانند آزمایش خون و آزمایش ادرار برای رد سایر بیماری‌ها نیاز داشته باشید.

جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش های مخصوص بیماری های پا درد اینجا کلیک کنید.
 

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha