روش های جلوگیری از پارگی عضلات ساق پا | نحوه ی پیشگیری از کشیدگی عضلات پشت ساق پا
روش های جلوگیری از پارگی عضلات ساق پا | نحوه ی پیشگیری از کشیدگی عضلات پشت ساق پا

چگونه می توانیم از پارگی عضلات ساق پا جلوگیری کنیم؟/ شما می توانید خطر پارگی ماهیچه ساق پا را با موارد زیر کاهش دهید:
به ماهیچه های ساق پای خود اجازه استراحت و ریکاوری بین بازی، تمرین یا تمرین بدهید ـ عضلات ساق پا را قوی و منظم نگه دارید ـ‌ استفاده از تکنیک مناسب هنگام ورزش ـ‌ قبل از فعالیت بدنی، عضلات ساق پا را گرم و کشش دهید ‌ـ‌ پوشیدن کفش های حمایتی که به درستی مناسب باشد.
پیش آگهی (چشم انداز) برای افرادی که عضله ساق پا پاره شده اند چیست؟
اکثر افراد بسته به شدت آسیب دیدگی در عرض چند هفته یا چند ماه پس از پارگی ماهیچه ساق پا به طور کامل بهبود می یابند. اگرچه نادر است، اما برخی از افراد حتی پس از بهبودی جراحت خود همچنان درد طولانی ساق پا را تجربه می کنند. توجه به این نکته مهم است که حتی زمانی که عضله پاره شده ساق پا بهبود یابد، ممکن است بافت های دیگری در عضله وجود داشته باشد. آن بافت به اندازه عضله اطراف آن قوی نیست. این شما را در معرض خطر بیشتری برای پارگی عضلات ساق پا و سایر آسیب‌های ساق پا قرار می‌دهد.

چه زمانی باید با پزشک تماس گرفت؟/ اگر شما:
وقتی که نمی توانید روی انگشتان پا بلند شوید ـ نمی توانید راه بروید یا وزن را روی پای خود تحمل کنید ـ درد شدید یا طولانی مدت در ساق پا را تجربه کنید ـ در حرکت مچ پا یا زانو مشکل دارید ـ به تورم یا کبودی جدی در ساق پا، پا یا مچ پا توجه کنید. پارگی ماهیچه ساق پا یک آسیب دردناک در عضلات پشت استخوان ساق پا است. ورزشکاران و افراد بالای 40 سال به ویژه در معرض این نوع آسیب عضلانی هستند. پارگی‌های ماهیچه ساق پا معمولاً پس از چند هفته درمان محافظه‌کارانه مانند استراحت، یخ، فشرده‌سازی و افزایش ارتفاع بهبود می‌یابد. در موارد نادر ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید.


جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش های مخصوص پیشگیری از پارگی عضلات ساق پا اینجا کلیک کنید.
 

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha