
انواع کفش ایمنی/ به طور کلی، کفش های ایمنی به 3 نوع اصلی تقسیم می شوند :
و هر یک از اینها سطح حفاظتی متفاوتی را ارائه میکنند که میتواند در محیطها و محلهای کاری مختلف استفاده شود.
چکمه های ایمنی: در تمام صنایع، چکمه های ایمنی ایده آل هستند و ایمنی و رفاه شما را تضمین می کنند. چکمه های ایمنی رایج ترین نوع هستند و ویژگی های آن عبارتند از:
کلاهک های فولادی محافظ پا : که باید از پاهای شما در برابر اجسام سنگین محافظت کند و در برابر ضربه 20 کیلوگرمی مقاومت کند.
کفی مقاوم در برابر لغزش : برای جلوگیری از افتادن روی سطوح لغزنده. زیره ها از لاستیک ساخته شده اند که ترک نمی خورد و باعث ایجاد بالشتک می شود.
کفی میانی مقاوم در برابر نفوذ : برای جلوگیری از برخورد اجسام تیز به پای شما.
محافظت در برابر فشار: برای محافظت از پاهای شما در برابر ضربه و تحمل تا 1.5 تن در ناحیه انگشتان پا.
یقه بالشتکی : برای حمایت از مچ پا.
مقاومت در برابر حرارت : این می تواند متفاوت باشد، اما برخی از چکمه ها می توانند تا دمای 300 ℃ مقاومت کنند.
مقاومت شیمیایی : کف پا در برابر اسیدها، قلیاها و مواد شیمیایی مقاوم است.
عایق : برای محافظت در برابر دمای شدید.
به علاوه، آنها معمولاً دارای تقویت کننده محافظ در جلو هستند که باعث دوام بیشتر آنها می شود.
کفش ایمنی: مانند چکمه های ایمنی، کفش های ایمنی نیز دارای کلاهک های فولادی محافظ هستند. اما آنها در "بدون فلز" در دسترس هستند، و آنها را سبک تر می کند. از نظر کار، کفش های ایمنی برای کسانی که در مغازه ها، انبارها، کارکنان مراقبت های بهداشتی و ادارات کار می کنند و ممکن است نیاز به رفتن به مناطق پرخطر داشته باشند، مناسب است. در مورد حفاظت، کفش ایمنی از شما در برابر گرما، مواد شیمیایی و شوک الکتریکی محافظت می کند. علاوه بر این، زیره های این کفش ها دارای بالشتک مناسب هستند و در عین حال باعث کاهش خستگی می شوند. در نهایت، کفش های ایمنی معمولاً با مواد دفع کننده رطوبت پوشانده می شوند تا پاها را گرم و خشک نگه دارند.
مربیان ایمنی ـ کفش های معمولی ایمنی: مربیهای ایمنی بسیار شبیه به کفشهای ایمنی هستند با این تفاوت که سبک معمولیتر هستند، و برای کسانی که نمیخواهند کفشهای ایمنی سنتی بپوشند، عالی هستند. و بنابراین، سبک آرام و راحت آنها آنها را برای تاجران و رانندگان حمل و نقل ایده آل می کند. مانند دو نوع دیگر که در بالا ذکر شد، مربیهای ایمنی دارای کلاهکهای فولادی یا پلاستیکی هستند که به عنوان کلاهک کامپوزیتی برای محافظت از پا شناخته میشوند. از آنجایی که کفش های ایمنی و مربی بسیار شبیه به هم هستند، ویژگی های آنها نیز یکسان است:
در اینجا چند نکته نهایی وجود دارد که هنگام خرید باید در نظر داشته باشید:
مقاوم در برابر نفوذ ـ رسانا ـ آنتی استاتیک ـ کفش عایق برق ـ جذب انرژی ـ دارای عایق حرارتی زیره ـ مقاوم در برابر آب ـ محافظت از متاتارس ـ محافظت از مچ پا ـ رویه مقاوم در برابر برش ـ زیره مقاوم در برابر حرارت. بنابراین، هنگام خرید، اطمینان حاصل کنید که کفش شما با مقررات مربوط به شغل خاصی که انجام می دهید مطابقت دارد. از نظر تناسب، هنگام پوشیدن کفش ایمنی باید یک اینچ فضا در جلوی کفش شما وجود داشته باشد و پاشنه شما در جای خود محکم باشد. آنها نباید به پشت کفش مالیده شوند، در غیر این صورت ممکن است تاول ایجاد شود ;ta hdlkd.
جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش های اورجینال ایمنی اینجا کلیک کنید.