سلولیت چیست؟ ـ علائم و بهترین راه برای درمان بیماری سلولیت چیست؟
سلولیت چیست؟ ـ علائم و بهترین راه برای درمان بیماری سلولیت چیست؟

چه کسانی بیشتر در معرض خطر سلولیت هستند؟ ـ چگونه سلولیت را درمان کنیم؟ ـ راه های درمان بیماری پوستی سلولیت چیست؟
سلولیت چیست؟ سلولیت یک بیماری پوستی بسیار شایع و بی‌ضرر است که باعث ایجاد گودی بر روی ران‌ها، باسن، پا و شکم و...... می‌شود. این عارضه بیشتر در زنان شایع است.
علائم: عوامل هورمونی نقش زیادی در ایجاد سلولیت دارند و ژنتیک ساختار پوست، بافت پوست و نوع بدن را تعیین می کند. عوامل دیگری مانند وزن و تون عضلانی بر داشتن سلولیت تأثیر می‌گذارند، اگرچه افراد بسیار تناسب اندام نیز ممکن است به آن مبتلا شوند.
عوامل خطر: سلولیت در زنان بسیار بیشتر از مردان است. در واقع، بیشتر زنان بعد از بلوغ دچار سلولیت می شوند. این به این دلیل است که چربی زنان به طور معمول در ران‌ها، باسن و باسن توزیع می‌شود. افزایش وزن می تواند سلولیت را بیشتر نمایان کند، اما برخی از افراد لاغر نیز سلولیت دارند.
سلولیت چگونه به نظر می رسد و چگونه آن را درمان کنیم:
سلولیت یک عفونت باکتریایی غیر مسری پوست است که می تواند تقریباً در هر قسمتی از بدن رخ دهد. به طور کلی با تورم و قرمزی دردناک در ناحیه آسیب دیده، مانند ساق پا، گردن، صورت یا بازوها مشخص می شود. جدا از علائم فیزیکی روی پوست، باکتری هایی که باعث این وضعیت می شوند می توانند وارد جریان خون و غدد لنفاوی شوند که می تواند به یک وضعیت تهدید کننده زندگی تبدیل شود. اگر به این عفونت مبتلا هستید یا مشکوک به آن هستید، باید فوراً به دنبال کمک پزشکی باشید.

سلولیت چه شکلی است؟
هنگامی که شما سلولیت دارید، ممکن است علائمی مانند تورم و قرمزی را در ناحیه آسیب دیده مشاهده کنید. شما احتمالاً با لمس درد و گرما و در موارد شدید تب احساس خواهید کرد.
سلولیت ممکن است در هر قسمتی از بدن شما رخ دهد، از جمله:
علل احتمالی سلولیت چیست؟
سلولیت یک عفونت باکتریایی است که معمولاً توسط استرپتوکوک و استافیلوکوک ایجاد می شود. این باکتری ها معمولاً در تماس با پوست سالم و نرمال مشکلی ایجاد نمی کنند. با این حال، یک زخم باز یا ترک در پوست شما می تواند به باکتری اجازه دهد تا به لایه های عمیق تر پوست نفوذ کند که باعث تورم و سایر علائم در ناحیه آسیب دیده می شود.
باکتری ها می توانند از طریق هر نقطه ای با آسیب پذیری های موجود وارد پوست شما شوند مانند:
زخم جراحی اخیرـ سوراخ زخم ـ زخم ـ نیش حیوان

چه کسانی بیشتر در معرض خطر سلولیت هستند؟
هر بیماری که توانایی بدن شما را برای مبارزه با عفونت ها ضعیف کند. افراد مبتلا به دیابت، ایدز یا لوسمی معمولا در معرض خطر بیشتری برای عفونت باکتریایی هستند.
استفاده از داروهایی که سیستم ایمنی بدن شما را تضعیف می کند.
تورم پاها یا بازوها پس از جراحی.
اضافه وزن بدن (چاقی) شما را مستعد ابتلا به عفونت های باکتریایی می کند.
همچنین اگر قبلاً به این بیماری مبتلا بوده اید، احتمالاً به سلولیت مبتلا خواهید شد.
چگونه می توان سلولیت را درمان و متوقف کرد؟
اگر مشکوک به سلولیت هستید، جستجوی درمان در سر وقت بسیار مهم است، زیرا عفونت زمانی که وارد جریان خون شما می شود یا سایر بافت های بدن را آلوده می کند، می تواند تهدید کننده زندگی باشد. پزشک شما ممکن است یک آنتی بیوتیک برای درمان یک مورد خفیف سلولیت تجویز کند، به خصوص اگر فقط قسمت کوچکی از پوست تحت تاثیر قرار گرفته باشد. علائم شما ممکن است طی 2 یا 3 روز پس از مصرف آنتی بیوتیک از بین برود. زمان بهبودی از بیمار به بیمار دیگر متفاوت است، اما بسیاری از آنها در عرض 10 روز یا کمتر به طور کامل بهبود می یابند. با استفاده از کرم محافظ روی زخم از ورود باکتری به داخل زخم جلوگیری کنید. پوشیدن کفش و دستکش محافظ برای ایمن نگه داشتن دست ها و پاهای خود از خراش و آسیب های دیگر.

 

جهت خرید و قیمت کفش های مخصوص بیماری پا درد ـ سلولیت پا اینجا کلیک کنید.
 

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha