بیماری های ناخن پا | انواع بیماری های ناخن پا ـ رایج ترین و شایع ترین بیماری های ناخن پا
بیماری های ناخن پا | انواع بیماری های ناخن پا ـ رایج ترین و شایع ترین بیماری های ناخن پا

معرفی انواع بیماری های ناخن پا ـ آشنایی با معروف ترین بیماری های رایج در پا | انواع بدشکلی ناخن پا | بیماری های رایج ناخن پا 
علت مشکلات ناخن پای من چیست و چگونه آن را درمان کنم؟
ناخن های پای شما هدفی را دنبال می کنند و آن محافظت از انگشتان پا است. آنها از کراتین ساخته شده اند که همان پروتئینی است که پوست، مو و ناخن های شما را می سازد. این کراتین است که آنها را در برابر سایش و پارگی روزانه سخت و مقاوم می کند. اصطکاک کفش‌ها، سطح فعالیت بدنی‌تان، و گرما و رطوبتی که در معرض آن‌ها قرار می‌گیرند، می‌توانند مانند برخی از بیماری‌ها، ناخن‌های پا را خراب کنند. درد، خارش و تغییر رنگ تنها برخی از علائم مشکلات ناخن پا هستند.

در اینجا نگاهی به انواع مشکلات رایج ناخن پا می اندازیم:
1. قارچ ناخن پا ـ قارچ ناخن یا اونیکومیکوزیس یک بیماری شایع است. حدود 10 درصد افراد مبتلا هستند. هر چه سن شما بیشتر باشد احتمال تجربه آن بیشتر است. نیمی از افراد بالای 70 سال به این عفونت مبتلا می شوند. این می تواند زمانی اتفاق بیفتد که هر روز یک کفش یا چکمه عرق آور را بپوشید یا در شرایط مرطوب کار کنید. افراد مبتلا به دیابت نیز در معرض خطر بالایی برای ابتلا به این عفونت هستند.
2. ناخن در گوشت پا، ناخن فرو رفته پا یا ناخن فرو رفته در گوشت پا، انگشت شست پا ـ ناخن های زیر پا یکی از شایع ترین و دردناک ترین مشکلات ناخن پا هستند. زمانی اتفاق می افتد که گوشه یا کناره ناخن پای شما به گوشت تبدیل شود.
3. ترومای ناخن پا، سیاه شدن ناخن پا در اثر ضربه، هماتوم یا خون مردگی انگشت پا ‌ـ ضربه به ناخن پا یا سیاه شدن ناخن پا، کبودی ناخن پا ـ ضربه به ناخن پا ـ ضربه زدن به انگشت پا انداختن چیزی سنگین روی پای شما ـ پوشیدن کفش های نامناسب ـ چیدن ناخن ـ فعالیت هایی مانند دویدن یا رقص باله نیز ممکن است باعث آسیب به ناخن پا شود.آسیب زدن به ناخن پا می تواند منجر به جمع شدن خون در زیر ناخن شود که به آن هماتوم زیرانگوالی می گویند. 

4. ناخن های چاقویی ـ چماق زدن ناخن به تغییراتی در زیر و اطراف ناخن های پا گفته می شود که باعث می شود انگشتان پا ظاهری پهن و چاقویی به خود بگیرند.
5. تغییر رنگ صفحات ناخن‌ ـ تغییر رنگ صفحات ناخن معمولا کمترین نگرانی از مشکلات ناخن پا است.
ناخن های شما در معرض تغییر رنگ ناشی از موادی هستند که با آنها در تماس هستید. لاک ناخن، رنگ کفش و سایر محصولات حاوی رنگ می توانند ناخن های شما را لکه دار کنند.
6. سندرم کشکک ناخن ـ سندرم کشکک ناخن یک بیماری نادر است که از هر 50000 نفر یک نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. باعث تغییراتی در ناخن ها، کاسه زانو، استخوان لگن و آرنج می شود. 
7. لوکونیشیا انگشت پا Leukonychia ـ لکه های سفید ناخن پا سفید شدن صفحه ناخن است. این وضعیت را می توان بر اساس میزان سفید شدن به انواع زیر تقسیم کرد: اعتقاد بر این است که رگه های سفیدی که روی ناخن ایجاد می شود به دلیل مشکلاتی در نحوه ساخت کراتین ناخن است. سفید شدن ناخن می تواند ناشی از بیماری های زمینه ای یا آسیب به ناخن های پا باشد. 
8. پسوریازیس ناخن پا ـ پسوریازیس ناخن می تواند باعث فرورفتگی یا خرد شدن ناخن شود.

9. ناخن های شکننده ـ شکنندگی ناخن ها یا onychoschizia یک مشکل رایج است که متخصصان پوست به آن توجه می کنند. این بیماری می تواند باعث شکننده، نرم، شکافتن یا نازک شدن ناخن ها شود.
10. اونیکوگریفوز ـ اونیکوگریفوز وضعیتی است که در آن ناخن بیش از حد رشد کرده و ضخیم می شود و اغلب انگشت شست پا را تحت تاثیر قرار می دهد. 
11. اونیکولیز ـ اونیکولیز زمانی است که انگشت پا یا ناخن دست بدون درد از بستر ناخن جدا می شود. 
12. پارونیشیا ـ پارونیشیا عفونتی است که باعث قرمزی و تورم در اطراف لبه های بستر ناخن می شود.
13. ناخن های ضخیم پا (اونیکومایکوزیس)/ ناخن های ضخیم پا چیست؟
تغییرات در ناخن های پا ممکن است نشانه یک بیماری زمینه ای باشد. ناخن‌های پا که در طول زمان ضخیم‌تر می‌شوند، احتمالاً نشان‌دهنده عفونت قارچی هستند که به نام اونیکومیکوزیس نیز شناخته می‌شود.

جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش مخصوص انواع بیماری های ناخن پا ـ کفش مناسب جلوگیری از بیماری یا بدشکلی ناخن پا ـ کفش ضد حساسیت| کفش ضد عرق و ضد بو| آنتی باکتریال مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.   

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha