روش جلوگیری از آسیب های ورزشی ـ آمار آسیب های ورزشی | خطر آسیب های ورزشی
روش جلوگیری از آسیب های ورزشی ـ آمار آسیب های ورزشی | خطر آسیب های ورزشی

روش جلوگیری از آسیب های ورزشی چیست؟ ـ عوامل خطر برای آسیب های ورزشی چیست؟ | همه چیز درباره آسیب های ورزشی
پیشگیری از آسیب های ورزشی:
بهترین راه برای جلوگیری از آسیب ورزشی، گرم کردن مناسب و کشش است ـ ماهیچه های سرد مستعد کشیدگی بیش از حد و پارگی هستند. ماهیچه های گرم انعطاف پذیرتر هستند ـ آنها می توانند حرکات سریع، خم شدن ها و تکان ها را جذب کنند و احتمال آسیب را کمتر کنند.
همچنین این اقدامات را برای جلوگیری از آسیب های ورزشی انجام دهید:
1. از تکنیک مناسب استفاده کنید ـ روش صحیح حرکت در حین ورزش یا فعالیت خود را بیاموزید. انواع مختلف ورزش مستلزم ایستادن ها و وضعیت های مختلف است. برای مثال، در برخی ورزش‌ها، خم کردن زانوها در زمان مناسب می‌تواند به جلوگیری از آسیب به ستون فقرات یا باسن کمک کند.
2. تجهیزات مناسب داشته باشید ـ کفش مناسب بپوشید. مطمئن شوید که از محافظت ورزشی مناسب برخوردار هستید. کفش یا وسایل نامناسب می تواند خطر آسیب دیدگی شما را افزایش دهد.
3. زیاده روی نکنید ـ اگر صدمه دیدید، قبل از شروع مجدد فعالیت، مطمئن شوید که شفا یافته اید. سعی نکنید درد را "برطرف کنید". هنگامی که پس از اینکه به بدن خود اجازه ریکاوری می دهید، ممکن است نیاز داشته باشید که به جای اینکه با همان شدت دوباره بپرید، دوباره به ورزش برگردید.
4. سرد کردن بدن خود بعد از ورزش ـ به یاد داشته باشید که پس از فعالیت خود خنک شوید. معمولاً، این شامل انجام همان حرکات کششی و تمرینات مربوط به گرم کردن است.
5. فعالیت خود را به آرامی یا آهستگی از سر بگیرید ـ وسوسه نشوید که برای مدت طولانی از آسیب خود مراقبت کنید. استراحت بیش از حد ممکن است بهبودی را به تاخیر بیندازد. پس از دوره 48 ساعته اولیه RICE، می توانید از گرما برای کمک به شل کردن عضلات سفت استفاده کنید. کارها را به آرامی انجام دهید و به ورزش یا ورزش انتخابی خود برگردید.

آمار آسیب های ورزشی:
آسیب های ورزشی در بزرگسالان جوان و کودکان شایع است. سلامت کودکان استانفورد تخمین می زند که سالانه بیش از 3.5 میلیون کودک و نوجوان به عنوان بخشی از یک ورزش یا فعالیت بدنی سازمان یافته مجروح می شوند. یک سوم تمام آسیب‌های کودکان نیز مربوط به ورزش است(برای دیدن لیستی از بهترین کفش های مخصوص آسیب های ورزشی لطفا اینجا کلیک کنید). 
خطرات:

برخ ازعوامل شما یا یکی از نزدیکان خود را در معرض خطر آسیب دیدگی قرار می دهند:
1. دوران کودکی: کودکان به دلیل ماهیت فعال خود به ویژه در معرض آسیب های ورزشی هستند. 
2. سن: هر چه سن شما بیشتر شود، احتمال آسیب دیدگی بیشتر می شود. 
3. عدم مراقبت: گاهی اوقات، آسیب های جدی به عنوان آسیب های کوچک شروع می شوند. اگر آنها درمان نشوند یا نادیده گرفته شوند، می توانند به یک آسیب جدی تبدیل شوند.
4. اضافه وزن داشتن: حمل وزن اضافی می تواند به مفاصل شما از جمله باسن، زانو و مچ پا فشار بیاورد. فشار با ورزش یا ورزش افزایش می یابد. این خطر آسیب های ورزشی را افزایش می دهد.

اگر فکر می کنید آسیب ورزشی دارید، پزشک شما احتمالاً از مراحل زیر برای تشخیص استفاده می کند. این شامل: معاینهی جسمی ـ پزشک ممکن است سعی کند مفصل یا قسمت بدن آسیب دیده را حرکت دهد. این به آن‌ها کمک می‌کند ببینند که منطقه چگونه حرکت می‌کند، یا چگونه حرکت نمی‌کند، اگر اینطور باشد.
تاریخچه پزشکی ـ این شامل پرسیدن سؤالاتی در مورد چگونگی آسیب دیدگی، کاری که انجام می دادید، کارهایی که از زمان آسیب دیدگی انجام داده اید و موارد دیگر از شما می پرسد.
تست های تصویربرداری اشعه ایکس ، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی همگی می توانند به پزشک و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی کمک کنند تا درون بدن شما را ببینند. این به آنها کمک می کند تا تشخیص آسیب ورزشی را تأیید کنند. اگر پزشک شما مشکوک به رگ به رگ شدن یا کشیدگی باشد، ممکن است به شما توصیه کند که از روش RICE پیروی کنید.
با دکترت تماس بگیر:
اگر نشانه‌هایی از تورم وجود دارد یا اگر قرار دادن وزن روی ناحیه آسیب‌دیده باعث درد می‌شود، با پزشک خود تماس بگیرید. اگر مشکل در محل آسیب قبلی است، فورا به پزشک مراجعه کنید.

جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش مخصوص آسیب های ورزشی ـ کفش مناسب جلوگیری از آسیب های ورزشی ـ کفش طبی| کفش طبی مردانه| کفش سبک | کفش راحتی مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.   

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha