شکستگی استرسی استخوانی ـ علائم شکستگی استرسی  |  شکستگی استرسی کجا اتفاق می افتد؟
شکستگی استرسی استخوانی ـ علائم شکستگی استرسی  |  شکستگی استرسی کجا اتفاق می افتد؟

شکستگی استرسی استخوانی پا چیست؟ ـ علائم شکستگی استرسی استخوانی چیست؟  |   شکستگی استرسی استخوانی پا کجا اتفاق می افتد
شکستگی استرس stress fracture چیست؟ 
شکستگی استرسی stress fracture یک ترک بسیار کوچک در استخوان است. این می تواند از ضربه های مکرر اتفاق بیفتد و معمولاً در ورزشکاران - به ویژه دوندگان مسافت طولانی - دیده می شود. آسیب های استرس را می توان در استخوان ساق پا، پا، پاشنه، لگن و کمر مشاهده کرد. درمان شکستگی های استرسی معمولاً شامل استراحت در حین بهبود استخوان و تغییر سطح فعالیت شما برای جلوگیری از آسیب دیگر است. واکنش استرس در اثر ضربه یا استفاده بیش از حد ایجاد می شود. آسیب های استرس را می توان بر اساس یک طیف طبقه بندی کرد: زود هنگام (واکنش استرس) یا دیر (شکستگی استرس). واکنش استرسی که درمان نشود به شکستگی استرس stress fracture تبدیل می شود. 

شکستگی های استرسی stress fracture کجا اتفاق می افتد؟
شکستگی‌های استرسی می‌توانند در هر جایی که استفاده بیش از حد وجود دارد رخ دهد، اما معمولاً در اندام تحتانی در نتیجه فعالیت‌های ضربه‌ای و تحمل وزن دیده می‌شود. شایع ترین استخوان، استخوان ساق پا یا درشت نی است (20 تا 75 درصد از شکستگی های استرس - اغلب آسیب های ناشی از دویدن) است. استخوان هایی که به انگشتان پا می رسند متاتارس نامیده می شوند. در هر پا پنج متاتارس وجود دارد. شکستگی استرسی stress fracture در متاتارس دوم و سوم شایع‌تر است. شکستگی های استرسی نیز در پاشنه پا (پالکانئوس)، لگن (پرگزیمال فمور) و حتی قسمت پایین کمر دیده می شود.
علائم و علل چه چیزی باعث شکستگی استرس stress fracture می شود؟ ـ عوامل خطر شکستگی استرس را می توان به دو دسته اصلی تقسیم کرد/ بیرونی و درونی:
عوامل بیرونی در خارج از بدن اتفاق می افتد. اینها را می توان عوامل محیطی (طبیعت) نیز نامید. این عوامل می تواند شامل موارد زیر باشد:
تمرین یا تکنیک ورزشی نادرست ـ داشتن برنامه تمرینی بسیار سریع یا حجم فعالیت یا تغییر سطح فعالیت خود بدون دوره استراحت تدریجی ـ تغییر سطحی که روی آن ورزش می کنید، مانند رفتن از یک سطح نرم (مانند پیست داخلی) به بیرون روی شن یا بتن ـ دویدن در مسیر یا جاده با سطح شیبدار ـ استفاده از تجهیزات ضعیف یا کفش های نامناسب (کفش های خیلی کهنه، خیلی شل یا خیلی سفت).

انجام فعالیت های تکراری در برخی از ورزش های پرتحرک، مانند:
دویدن در مسافت های طولانی (درشت نی، لگن) ـ بسکتبال ـ تنیس ـ دو و میدانی ـ ژیمناستیک (شکستگی های فشاری مچ دست ناشی از تحمل وزن روی دست/مچ، کمر) ـ رقص (پا، کمر).
عوامل درونی چیزهایی هستند که به ورزشکار یا بیمار مربوط می شوند و تحت تاثیر نیروهای خارجی قرار نمی گیرند. این عوامل می تواند شامل موارد زیر باشد:
سن : ورزشکاران مسن تر ممکن است مشکلات زمینه ای در تراکم استخوان مانند پوکی استخوان داشته باشند. استخوانی که از قبل ضعیف شده باشد زودتر از استخوان سالم دچار واکنش استرس و/یا شکستگی می شود. (برای دیدن توضیحات بیشتر لطفا اینجا کلیک کنید).
وزن : به نظر می رسد هر دو انتهای طیف در معرض خطر آسیب های ناشی از استرس هستند. فردی با شاخص توده بدنی پایین یا فرد کم وزن ممکن است استخوان های ضعیفی داشته باشد و فردی با شاخص توده بدنی بالا که بارگذاری های مکرر با وزن بدن خود انجام می دهد نیز در معرض خطر آسیب قرار دارد.
آناتومی : این مشکلات پا می تواند شامل بونیون ، تاول، تاندونیت و قوس کم یا بلند باشد. ضعف عضلانی، عدم تعادل یا عدم انعطاف پذیری نیز می تواند یک عامل باشد.
جنسیت : اگر قاعدگی‌های نامنظم یا نداشتن دوره‌های قاعدگی، خانم‌ها ممکن است در معرض خطر باشند.

جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش شکستگی استرسی ـ کفش مخصوص شکستگی استرسی ـ کفش طبی| کفش طبی مردانه| کفش سبک | کفش راحتی مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.   

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha