درمان آرتروز زانو چیست؟ ـ عوامل خطر برای آرتروز زانو چیست؟ | عوارض عدم جراحی آرتروز زانو
آرتریت یا آرتروز زانو چگونه تشخیص داده می شود؟
پزشک شما ممکن است از برخی از آزمایشها و روشهای تشخیصی زیر برای تعیین اینکه آیا مبتلا به آرتریت زانو هستید یا خیر استفاده کند:
سابقه پزشکی و معاینه فیزیکی ـ آزمایش خون برای نشانگرهای ژنتیکی یا آنتی بادی های RA ـ اشعه ایکس برای تعیین از دست دادن غضروف در زانو ـ آسپیراسیون مفصل : بیرون کشیدن و آزمایش مایع سینوویال داخل مفصل زانو ـ غضروف در اشعه ایکس دیده نمی شود، اما باریک شدن فضای مفصل بین استخوان ها نشان دهنده از دست رفتن غضروف است. اشعه ایکس خار استخوان و کیست را نشان می دهد که می تواند ناشی از آرتروز باشد. آزمایشات دیگری مانند ام آر آی یا سی تی اسکن به ندرت برای تشخیص مورد نیاز است.
عوامل خطر برای آرتریت زانو Knee Arthritis:
سن _ استئوآرتریت یک بیماری دژنراتیو، "ساییدگی و پارگی" است. هر چه سن شما بیشتر باشد، احتمال ساییدگی غضروف مفصل زانو بیشتر می شود ـ وراثت نقایص جزئی مفصل یا دو مفصلی ( شلی ) و نقایص ژنتیکی ممکن است به آرتروز در زانو کمک کند ـ اضافه وزن ـ اضافه وزن یا چاقی به مرور زمان به زانوها فشار بیشتری وارد می کند ـ جراحت ـ آسیب شدید یا آسیب مکرر به زانو می تواند سال ها بعد به آرتروز منجر شود ـ استعمال مفرط ـ مشاغل و ورزشهایی که نیاز به حرکات فیزیکی تکراری دارند که بر زانو فشار وارد میکنند، میتوانند خطر ابتلا به آرتروز را افزایش دهند ـ جنسیت ـ زنان یائسه بیشتر از مردان به آرتروز مبتلا می شوند ـ محرک های خود ایمنی در حالی که علت آرتریت روماتوئید ناشناخته باقی مانده است، محرک های بیماری های خودایمنی هنوز یک منطقه تحقیقات فعال هستند ـ ناهنجاری های رشدی ـ ناهنجاری هایی مانند ضربه زانو و ساق پا بیش از حد معمول بر قسمت های خاصی از مفصل زانو فشار وارد می کند و می تواند غضروف را در آن نواحی از بین ببرد ـ سایر شرایط سلامتی افراد مبتلا به دیابت، کلسترول بالا، هموکروماتوز (سطح بالای آهن در خون) و کمبود ویتامین D بیشتر در معرض ابتلا به آرتروز هستند.
درمان آرتروز زانو Knee Arthritis:
برنامه های درمانی بسته به نوع و مرحله آرتریت، سن شما، شدت درد و عوامل دیگر متفاوت است. از دست دادن غضروف قابل برگشت نیست، اما راه هایی برای کاهش درد و جلوگیری از آسیب بیشتر وجود دارد. درمان های غیر جراحی آرتریت زانو عبارتند از:
تغییرات فعالیتی که ممکن است از شعله ور شدن درد و التهاب مفاصل جلوگیری کند. این ممکن است شامل اجتناب از ورزشهای پرتحرک، مانند دویدن و پریدن باشد. شرکت در تمرینات کم تاثیر و فعال ماندن از نظر بدنی کلید مدیریت علائم است ـ فیزیوتراپی برای بهبود قدرت و دامنه حرکتی ـ کاهش وزن (در صورت وجود) برای کاهش استرس وارد شده به مفصل ـ داروها و تزریقات، مانند تزریق اسید هیالورونیک، برای کنترل درد و التهاب و بهبودی ـ وسایل کمکی راه رفتن مانند عصا یا واکر که پشتیبانی می کنند.
جراحی آرتریت زانو Knee Arthritis:
اگر درمانهای غیرجراحی تسکین درد کافی و بهبود تحرک را ارائه نکردند، ممکن است زمان آن رسیده باشد که گزینههای جراحی را با پزشک خود در میان بگذارید، مانند: فرسایش رادیویی برای جلوگیری از رسیدن سیگنال های درد به مغز ـ جایگزینی کامل زانو برای بازسازی مجدد استخوان های مفصل زانو با ایمپلنت های مصنوعی برای ایجاد ثبات طولانی مدت بیشتر و کاهش درد ـ تعویض جزئی زانو/بازسازی سطح برای رفع آسیب غضروف در قسمت کوچکی از زانو ـ سینووکتومی برای برداشتن پوشش مفصل آسیب دیده توسط آرتریت روماتوئید (برای دیدن توضیحات بیشتر در مورد آرتروز زانو لطفا اینجا کلیک کنید).
جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش مخصوص انواع بیماری های آرتروز ـ آرتریت ـ بیماری آرتریت ـ آرتروز، کفش بیماری پا، پای صاف، خار پاشنه، دیابتی، کمردرد مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.