بیماری های پا ـ انواع بیماری های پا  | معرفی بیماری های پا  | مشکلات و بیماری های پا
بیماری های پا ـ انواع بیماری های پا  | معرفی بیماری های پا  | مشکلات و بیماری های پا

شایع ترین بیماری های پا  | کفش های مخصوص بیماری پا  |  بهترین کفش های بیماری پا
بسیاری از مشکلات پا می توانند از بی توجهی، کفش های نامناسب، و ساییدگی ساده ایجاد شوند مانند:
1. قارچ پا ـ پای ورزشکار ـ بیماری قارچ پا یا بیماری پای ورزشکار
به دلیل قارچی که محیط های گرم، تاریک و مرطوب را دوست دارد، پای ورزشکار معمولاً نواحی بین انگشتان پا و کف پا را تحت تأثیر قرار می دهد. علائم پای ورزشکار شامل خارش، سوزش، پوسته پوسته شدن و گاهی بوی خفیف است. شما می توانید با تمیز و خشک نگه داشتن پاها و انگشتان پا، تعویض منظم کفش و جوراب، و هرگز پابرهنه راه رفتن در رختکن و دوش های عمومی، خطر ابتلا به بیماری  پای ورزشکاران را کاهش دهید. 

2. هالوکس والگوس ـ انحراف شست پا ـ بیماری بونیون ـ بیماری هالوکس والگوس
استفاده ازخصوص کفش های تنگ یا باریک ممکن است باعث ایجاد بونیون یا هالوکس والگوس شوند. بونیون ها ناهنجاری های پا هستند که باعث ایجاد برآمدگی در مفصل بزرگ انگشت پا می شوند. این می تواند باعث شود انگشت شست پا کمی به سمت داخل بچرخد. پزشکان بونیون ها را "هالوکس والگوس" می نامند. زنان به دلیل افزایش فشار ناشی از کفش های باریک بیشتر احتمال دارد که بونیون داشته باشند. 
علائم:
فرد مبتلا به بونیون ممکن است یک یا چند مورد از علائم زیر را داشته باشد: برآمدگی قابل مشاهده در کنار پا ـ حساسیت روی یا اطراف انگشت شست پا ـ پینه یا ذرت روی استخوان زیر انگشت شست پا ـ مشکل در حرکت دادن انگشت شست پا ـ درد در انگشت شست پا هنگام راه رفتن ـ فرد باید کفش مناسب و بدون کفش پاشنه بلند بپوشد. 

3. نوروپاتی دیابتی ـ بیماری دیابتی
افراد مبتلا به دیابت بیشتر در معرض نوسانات قند خون هستند. نوروپاتی دیابتی یک بیماری نیست، بلکه گروهی از شرایط است که به دلیل دیابت به پاها آسیب می رساند.
علل:
با گذشت زمان، سطح بالای قند خون می تواند به اعصاب، به ویژه اعصاب پا آسیب برساند. عوامل دیگری می توانند این آسیب عصبی را بدتر کنند، مانند سابقه سیگار کشیدن، اعتیاد به الکل یا سابقه نوروپاتی دیابتی در خانواده.
علائم:
علائم نوروپاتی دیابتی شامل بی حسی، گزگز و درد در پاها است. 

4. ناخن های زیر پا ـ بیماری ناخن زیر پا
ناخن های فرو رفته باعث ناراحتی می شوند و در صورت عدم درمان ممکن است باغث عفونت شوند. زمانی که ناخن پا شروع به رشد به داخل شیار ناخن می کند، ناخن های فرورفته روی پا ایجاد می شوند که می تواند باعث درد و ناراحتی قابل توجهی شود. قیچی صحیح ناخن پا - مستقیم و نه خیلی کوتاه - کلید جلوگیری از رشد ناخن های پا است. 
علل:
پوشیدن کفش های نامناسب معمولا باعث رشد ناخن های پا می شود. فشار کفش هایی که در بالا خیلی باریک یا خیلی تنگ هستند می تواند فشار بیشتری به انگشتان پا وارد کند. 

5. فاسیای کف پا ـ بیماری فاسیای کف پا
طبق گفته آکادمی جراحان ارتوپدی آمریکا ، التهاب کف پا شایع ترین علت درد پاشنه پا است. این عارضه زمانی رخ می دهد که فاسیای کف پا در کف پا ملتهب شود. این رباط وظیفه حمایت از قوس پا را بر عهده دارد.

6. تاول ـ بیماری تاول
بیشتر تاول‌ها به دلیل اصطکاک بین پوست پا و داخل کفش شما  ایجاد می‌شوند. می‌توانید با پوشیدن کفش‌ها و جوراب‌های راحت و با سایز مناسب، از ایجاد تاول (جیب‌های نرم پوست برجسته پر از مایع شفاف) روی پاهای خود جلوگیری کنید. اگر تاول‌ها ایجاد می‌شوند، بهتر است به جای ترکیدن خود به خود اجازه دهید به طور طبیعی بشکنند، حتی زمانی که دردناک هستند و راه رفتن را دشوار می‌کنند. 

7. میخچه و پینه ـ بیماری میخچه و پینه
میخچه ها و پینه ها پس از مالش مکرر روی ناحیه استخوانی پا، معمولاً توسط کفش هایی که خوب جا نمی شوند، تشکیل می شوند. میخچه می تواند در نواحی بالا و کناره های انگشتان پا و همچنین بین انگشتان شما ظاهر شود، در حالی که پینه ها در پایین پاها، به خصوص زیر پاشنه یا توپ های پا، و در کناره های انگشتان پا ایجاد می شوند. 

8. انگشت پای چکشی ـ انگشت چکشی ـ پنجه پا و پنجه پتکی
پنجه پا اغلب پینه و میخچه ایجاد می کند که در آن به کفش ساییده می شود. در حالی که کفش های تنگ را می توان برای پنجه پا مقصر دانست، همچنین می تواند آسیب عصبی به پاها (در اثر دیابت یا سایر بیماری ها) که باعث ضعیف شدن عضلات پا می شود.  با انگشتان چکشی، انگشت پا در محل مفصل نوک انگشت پا به سمت پایین خم می شود و یک ذرت دردناک اغلب در نوک انگشت پا رشد می کند، جایی که به زمین فشار می آورد. 

9. نقرس ـ بیماری نقرس
نقرس نوعی آرتریت است که در اثر تجمع اسید اوریک در بافت‌های مفصلی و مایع مفصلی ایجاد می‌شود، که زمانی اتفاق می‌افتد که بدن نتواند سطح اسید اوریک را کنترل کند. یکی از اولین مکان هایی که این تجمع ایجاد می شود در مفصل شست پا است. می توانید با ایجاد تغییراتی در رژیم غذایی خود برای جلوگیری از غذاهایی که باعث افزایش اسید اوریک می شوند، مانند گوشت قرمز، غذاهای دریایی و الکل، به ویژه آبجو، به کاهش خطر حملات نقرس کمک کنید. 

10. قارچ ناخن پا ـ بیماری قارچ ناخن پا
قارچ ناخن پا می تواند ظاهری غیرجذاب و تغییر شکل به ناخن ها بدهد. همچنین می‌تواند به سایر ناخن‌ها  سرایت کند. قارچ ناخن پا اغلب پس از آسیب به ناخن ایجاد می شود که باعث می شود محل اتصال ناخن به پوست، جایی که ناخن به پوست انگشت پا می رسد، مختل شود. این می تواند به دلیل کفش های نامناسب، یا پس از ضربه های مکرر ناشی از دویدن یا پیاده روی که باعث بلند شدن یا فشار دادن ناخن می شود، رخ دهد.

11. خار پاشنه ـ بیماری خا پاشنه
خار پاشنه زایده ای از کلسیم است که بین استخوان پاشنه و قوس پا ایجاد می شود. برای بسیاری از افراد، هیچ علامتی وجود ندارد، اما برای برخی دیگر، می تواند دردناک باشد و باعث التهاب شود. خار پاشنه به دلیل فشار طولانی مدت بر روی عضلات و رباط ها ایجاد می شود. آنها همچنین می توانند ناشی از آرتریت ، وزن اضافی بدن ، و پوشیدن کفش های نامناسب یا فرسوده باشند.

جهت خرید و قیمت ـ دیدن کفش، کفش چرمی، کتونی، بوت، نیم بوت مدل زنانه و مردانه/ دخترانه و پسرانه در تمام سبک های اورجینال و اصل از برند های معروف و معتبر جهانی به وب سایت دنیاکالا مراجعه فرمایید.   

ارسال نظر
نام و نام خانوادگی:
Email:
وبسایت:
نظر:
Captcha