وینگسوت Wingsuit :
وینگسوت فلاینگ wingsuit flying که با نام وینگفلای wingfly نیز شناخته می شود ، شکل جدیدی از چتربازی است که امروزه در بین بهترین ورزش های شدید قرار گرفته است. این ورزش به فردی که این ورزش را انجام می دهد این امکان را می دهد که با سرعت متوسط تقریباً 160 کیلومتر در ساعت نوعی سر خوردن در هوا انجام دهد. این فعالیت شامل سر خوردن بر روی لبه کوه با استفاده از لباسی است که دارای غشاهای خاصی است که شبیه به یک جفت بال است. افرادی که معمولاً این نوع فعالیت ها را انجام می دهند به عنوان مردان پرنده شناخته می شوند .
وینگ سویت Wingsuit در حال پرواز چیست؟
وینکسوت فلاینگ Wingsuit flying یک نوع ورزش شدید است که شامل سر خوردن در ارتفاعات زیاد با استفاده از لباس مخصوصی است که دارای یک جفت غشاء است که به عنوان بال عمل می کند. این یک ورزش خطرناک است که در آن سطوح و صخره های کوه ها با هوا محدود می شود.
در مورد وینگسوت فلاینگ wingsuit flying:
افرادی که این ورزش را انجام می دهند، بیس جامپینگ را انجام می دهند. آنها روی لبه یک صخره یا قله کوه می ایستند و کت و شلواری می پوشند که آنها را شبیه خفاش می کند. این اجازه می دهد تا شرکت کنندگان به سرعت بالا و خطرناک تا 200 کیلومتر در ساعت برسند و در عین حال به بدن آنها شوک آدرنالین وارد می کنند. مدت زمان پرش تقریباً 2 دقیقه است. بخشی از جذابیت اصلی این ورزش، گرفتن یک دوربین کوچک متصل به کلاه ایمنی یا بدن آنها است تا بتواند تعادل را از ابتدا تا انتها ضبط کند و آن را در اینترنت، در کانال های ویدیویی محبوب مانند یوتیوب YouTube و دیلیموشن Dailymotion آپلود کند.. تمرینکنندگان اغلب مانند پرندگان بسیار نزدیک به زمین و درختان اطراف سر میخورند. بسیار خطرناک است و فقط برای چتربازان افراطی که این تکنیک را کاملا بلد هستند مناسب است. چتربازانی که مایل به انجام این ورزش شدید هستند باید حداقل 500 پرش در سقوط آزاد معمولی و حداقل 200 پرش مشابه در طول یک سال و نیم گذشته داشته باشند، بنابراین به راحتی می توان دانست که تجربه بسیار گسترده ای برای تمرین این ورزش لازم است. چترباز باید با باز کردن دکمههای زیپ کناری که پاها را آزاد میکند تا با ایمنی بیشتری سقوط کند، فرود بیاید.
تاریخچه پرواز/ ورزش وینگسوت Wingsuit:
تاریخچه بال سوئیت در سال 1930 سرچشمه گرفت، با این حال، تمرین فعال این نوع ورزش به طور مکرر در اواسط دهه نود خود را نشان داد. در ابتدا این لباس چندان ایمن نبود و از بوم، چوب، ابریشم و فلز ساخته می شد. بین سالهای 1912 تا 1961، اکثر ورزشکارانی که سعی در پوشیدن این لباسها داشتند، جان خود را از دست دادند. در سال 1990، پاتریک دی گایاردون Patrick de Gayardon چترباز معروف لباس هوایی جدید و متفاوتی ساخت که بسیار کارآمد و بسیار ایمن بود. علیرغم این خلقت، د گایاردون De Gayardon در 13 آوریل 1998 در هاوایی در حالی که تغییراتی را که در کت و شلوار ایجاد کرده بود امتحان می کرد درگذشت. پس از مرگ پاتریک، کت و شلوار قدرت بیشتری پیدا کرد و انواع لباس های زیادی برای این ورزش شدید تولید شد. در سال 1999، جاری کوسما Jari Kuosma و رابرت پکنیک با هم کت و شلوار جدیدی ایجاد کردند، ایمن تر و قابل دسترس تر برای همه افرادی که می خواستند این ورزش را انجام دهند، و بنابراین بیردمن ای ان سی BirdMan Inc را به دنیا آورد. این اولین لباس هایی بود که به عموم ارائه شد.
تجهیزات تمرین پرواز وینگسوت Wingsuit:
وسایل لازم برای تمرین وینگسویت فلایینگ Wingsuit Flying شامل لباسی است که دارای سه بال یا غشاء است که دو تا از این غشاها وظیفه اتصال دستها با پاها یا با کمر و دیگری نقش اتصال پاها را دارد که معمولاً در ارتفاع قوزک پا، شبیه سازی دم پرنده است. این لباس همچنین دارای کانالهای غشایی کوچکی است که به گردش هوا اجازه میدهد و تجربه بهتر پرواز را تسهیل میکند. علاوه بر لباسی که ذکر کردیم، چتربازان باید یک سری لوازم جانبی مختلف داشته باشند، جامپرها باید از عینک اجباری برای محافظت از آنها در برابر کولاک، دستکش و کلاه ایمنی استفاده کنند.و پوشیدن یک یا چند دوربین گو پرو Go-Pro که به کت و شلوار وصل شده اند برای ضبط پرش معمول است.
ورزش ریسک:
پرواز با لباس یکی از افراطی ترین و خطرناک ترین ورزش های امروزی است. بحث اصلی در بین کارشناسان ورزشی ایمنی است. دلیل اصلی خطر این است که ارتفاع برای انجام پرش بسیار کم است، در مواقع اضطراری یا اگر بال های ارائه شده توسط لباس کار نمی کند ، به ورزشکار فرصت نمی دهد تا چتر دوم را باز کند.کوچکترین خطا در حین تمرین می تواند منجر به مرگ شود.
برای دیدن ـ خرید و قیمت کفش و کتونی مردانه و زنانه/ دخترانه و پسرانه در سبک های مختلف (اسپرت، ورزشی، کوهنوردی، دویدن، پیاده روی) از برندهای معروف و پرطرفدار در جهان به وب سایت دنیاکالا (همچنین جهت دیدن مقالات بیشتر به بخش وبلاگ/ مقالات) مراجعه فرمایید.